Foto

Min foto intresse har givet mig mange gode oplevelse. Syntes det er sjovt, udfodrende og spænende at tage ud og fortælle en historie om et sted / oplevelse /event. Da reglerne for offentlig gørelse af foto efterhånden er blevet en jungle, som jeg ikke orker at slås med, har jeg valgt følgende løsning:

Mine foto bliver lagt op på Facebook  profilen Svend Erik Winterfeldt . Jeg tager billeder for, at jeg senere kan glæde mig over årets oplevelser. Man kan frit bruge mine foto, så længe man husker at angive mig som fotograf. Men man skal selv afklare med evt personer på billederne, og andre der måtte have juridisk andel i mine foto om man må bruge dem, på billederne. Jeg stille dog krav om at mine foto bliver behandlet sobbert. Så jeg forbeholder mig ret til at nedlægge forbud mod brugen af mine foto, hvis jeg eller dem jeg tager foto af bliver generet. - Det er ikke min ånd.

Jeg spørger altid om lov til at billeder af folk. Herunder om det er ok, at jeg lægger billederne op på internettet. Men jeg laver ikke nogen modelaftaler eller lign. Hvis man fortryder , at man har sagt ja til at være på billederne, giver man mig blot besked. Så bliver billederne slettet. -Jeg tager ikke foto for genenere nogen.
 

Nå ja inden du farer i flint, så prøv lige at læse at Regler for offentliggørelse af billeder på private hjemmeside
http://www.datatilsynet.dk/borger/internettet/billeder-paa-internettet/

Hvis man vil belønne fotografen, kan man donere et beløb til de Danske Julemærkehjem. - Jeg modtager ikke nogen bidrag.